DESPRE NOI

despre-noi

Producator de tamplarie pvc si aluminiu

Livram saptamanal tamplarie catre dealeri în zona Moldovei

NATURASERV este o companie recunoscuta pentru serviciile pe care le oferim in judetele Galati, Braila, Tulcea pe domeniul tamplariei pvc si aluminiu. Obiectivul nostru este de a castiga noi clienti, sa ne impunem pe piata prin pret-calitate si gasirea de noi colaboratori in toate judetele din tara.

Facem ferestre si usi ca la catalog.
Lucram cu profile de top Salamander, Aluplast, echipam tamplaria cu feronerie RotoNx si sticla Saint Gobain. Suntem singurii certificati in zona de catre Salamander Germania, lucru care atesta calitatea produselor noastre.

Oferim proiectare, executie, montaj sisteme de tamplarie pvc si aluminiu SALAMANDER, ALUPLAST, ALUMIL, la preturi concurentiale. Montam usi de garaj automatizate, pereti cortina, rulouri exterioare, jaluzele orizontale-verticale, fatade, balcoane.

Certificare ISO

NATURASERV - SHOWROOMS

Cele doua showroom-urile de tamplarie pvc si aluminiu Naturaserv sunt situate in Galati, unul in Bvd. Siderurgistilor nr. 36, Bl SD2B, parter, langa coafor Afrodita iar altul in Str. Tecuci nr 67, in piata mare vis-a- vis de Cainele Negru. In showroom-uri puteti gasi mostre de profile Aluplast si Salamander, precum si ferestre si usi pentru a vedea produsul finit. De asemenea se poate vedea si manevra un rulou de aluminiu, jaluzele vertical textile, rolete textile. Programul este de luni pana vineri de la 9 la 18. Clientul poate veni cu dimensiuni pentru o oferta de pret facut cu un program special de calcul. I se ofera consultant de specialitate in domeniul nostru de activitate.

ANUNT PUBLIC

S.C. NATURASERV SRL , anunta publicul interesat asupra deciziei APM Galati

de incadrare fara evaluare de mediu a Planului Urbanistic de Detaliu HALA SI BIROURI , cu amplasamentul in Calea Prutului Nr.9H.

        Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost :

In conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art.11 si luand in considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potentiale prevazute in Anexa 1a aceluiasi act normativ , implementarea obiectivelor planului nu reprezinta efecte probabile negative asupra factorilor de mediu si asupra zonei din vecinatatea amplasamentului studiat

Planul nu intra sub incidenta art.28 din OUG nr.57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale , a florei si faunei salbatice , aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.49/2011, intrucat amplasamentul este situat in afara ariilor naturale protejate de interes comunitar.

Observatiile publicului se vor primi la APM Galati , prin e-mail la adresa office@apmgl.anpm.ro, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

ANUNT PUBLIC

S.C. NATURASERV SRL , anunta publicul interesat asupra deciziei finale a APM Galati
de incadrare fara evaluare de mediu a Planului Urbanistic de Detaliu HALA SI BIROURI , cu amplasamentul in Calea Prutului Nr.9H.

Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost :

– In conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art.11 si luand in considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potentiale prevazute in Anexa 1a aceluiasi act normativ , implementarea obiectivelor planului nu reprezinta efecte probabile negative asupra factorilor de mediu si asupra zonei din vecinatatea amplasamentului studiat
– Planul nu intra sub incidenta art.28 din OUG nr.57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale , a florei si faunei salbatice , aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.49/2011, intrucat amplasamentul este situat in afara ariilor naturale protejate de interes comunitar.

Draftul deciziei etapei de incadrare se afla postat pe site-ul A.P.M Galati http://apmgl.anpm.ro la : Reglementari- Avizul de mediu –Decizii etapa de incadrare .