DESPRE NOI

despre-noi

Producator de tamplarie pvc si aluminiu

Livram saptamanal tamplarie catre dealeri în zona Moldovei

NATURASERV este o companie recunoscuta pentru serviciile pe care le oferim in judetele Galati, Braila, Tulcea pe domeniul tamplariei pvc si aluminiu. Obiectivul nostru este de a castiga noi clienti, sa ne impunem pe piata prin pret-calitate si gasirea de noi colaboratori in toate judetele din tara.

Facem ferestre si usi ca la catalog.
Lucram cu profile de top Salamander, Aluplast, echipam tamplaria cu feronerie RotoNx si sticla Saint Gobain. Suntem singurii certificati in zona de catre Salamander Germania, lucru care atesta calitatea produselor noastre.

Oferim proiectare, executie, montaj sisteme de tamplarie pvc si aluminiu SALAMANDER, ALUPLAST, ALUMIL, la preturi concurentiale. Montam usi de garaj automatizate, pereti cortina, rulouri exterioare, jaluzele orizontale-verticale, fatade, balcoane.

Certificare ISO

NATURASERV - SHOWROOMS

Cele doua showroom-urile de tamplarie pvc si aluminiu Naturaserv sunt situate in Galati, unul in Bvd. Siderurgistilor nr. 36, Bl SD2B, parter, langa coafor Afrodita iar altul in Str. Tecuci nr 67, in piata mare vis-a- vis de Cainele Negru. In showroom-uri puteti gasi mostre de profile Aluplast si Salamander, precum si ferestre si usi pentru a vedea produsul finit. De asemenea se poate vedea si manevra un rulou de aluminiu, jaluzele vertical textile, rolete textile. Programul este de luni pana vineri de la 9 la 18. Clientul poate veni cu dimensiuni pentru o oferta de pret facut cu un program special de calcul. I se ofera consultant de specialitate in domeniul nostru de activitate.