TÂMPLĂRIE PVC SALAMANDER

tamplarie-salamander

Tamplarie PVC SALAMANDER, CALITATE GERMANA100 %, PERFECTIUNE, DESIGN EXCEPTIONAL

Profile Salamander bluEVOLUTION 92 – profile cu 6 camere izolare

Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany.

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.
Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

salamander-blu-evolution-92

Profile Salamander bluEVOLUTION 82 – profile cu 6 camere izolare

Descoperă noua generație a sistemului Blu Evolution, o inovație în domeniul ferestrelor. Cu o structură revoluționară formată din 6 camere și o adâncime de 82 mm, acest sistem este conceput cu tehnologie avansată pentru a asigura etanșeitatea deplină. Acest lucru duce la o protecție termică optimă și oferă probabil cea mai mare eficiență energetică posibilă.

Cu utilizarea aceleiași ranforsări metalice pentru toc, cadrul, balamaua și stâlpul, prelucrarea devine mult mai ușoară. Astfel, sistemul Blu Evolution 82 este proiectat pentru a fi practic și eficient în toate aspectele sale.

Izolarea termică a ferestrei Blu Evolution 82 este excelentă datorită garniturii centrale, care îmbunătățește proprietățile termice și acustice, oferind în același timp o protecție sigură împotriva vântului și ploii.

Acest sistem versatil poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv ferestre cu deschidere simplă, basculante, oscilo-batante, pivotante, uși simple, culisante sau armonice. Indiferent de nevoile tale, Blu Evolution 82 îți oferă soluția perfectă pentru ferestrele și ușile tale.

Date tehnice:
6 camere de izolare, 2 sau 3 garnituri, Uw = 1.0 W/m2K

bluevolution 82

Profile Salamander bluEVOLUTION 73 – Atractiv si modern din orice unghi.

Descoperă sistemul bluEvolution 73, o soluție modernă pentru ferestre și uși, care îmbină designul inovator cu performanța excepțională. Cu 5 camere și 2 garnituri de bătaie, acest sistem oferă protecție termică excelentă și izolare fonică de înaltă calitate. Indiferent de condițiile meteorologice, garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură și durabilă.

Un aspect ingenios al acestui sistem este structura profilului, care include inserții generoase de oțel. Aceasta conferă ferestrelor o stabilitate și o siguranță în funcționare excepționale. Fie că este vorba de ferestre cu deschidere simplă, basculantă sau oscilo-batantă, pivotantă, uși simple, culisante sau armonice, sistemul bluEvolution 73 este soluția ideală pentru a îndeplini toate nevoile tale.

Experimentează performanța și estetica remarcabilă oferite de sistemul bluEvolution 73 și transformă ferestrele și ușile tale în puncte de atracție ale locuinței tale.

bluevolution 73

Profile Salamander Streamline 76 – profile cu 5 camere izolare

Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la:

Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

salamander-streamline